Home > Yaşam > İş görüşmesine böyle mi çağrılır?

İş görüşmesine böyle mi çağrılır?

Geçen hafta xxx hosting firması kariyer.net üzerinden yaptığım iş başvurusuna yine kariyer.net üzerinden bir cevap göndermiş, randevu talep etmiş. Ama isim – telefon – adres filan yok, sitesine girip telefonlarını aldım, telefonu arayınca doğru düzgün bir şekilde yetkiliye ulaşamadım ve gitmedim…

İşin merak ettiğim tarafı, telefon ile arayıp randevulaşmak ya da e-posta ile bu işi halletmek çok zor olmasa gerek, kariyer.net üzerinden gelen cevap mektuplarını herhangi bir uyarı olarak e-postamıza düşmediği halde, eleman aramıyorlar herhalde diye düşündüm…

Cevap Mektubu:
xxxhosting_kariyer_net

Categories: Yaşam Tags:
  1. April 6th, 2009 at 10:22 | #1

    Zincirlikuyuda ofisi olan hosting firması hmmm :) )

  2. April 6th, 2009 at 10:27 | #2

    ohooo herkes bilir o firmayı. hem zincirlikuyu hostingiyle ünlü bir şehrimizdir.

  3. April 6th, 2009 at 10:28 | #3

    Hah :)

  4. April 6th, 2009 at 11:00 | #4

    4 tane -bildiğim- datacenter var çıkartamadım :) )

  5. April 6th, 2009 at 11:13 | #5

    Şimdi beni döverler filan diye söyleyemiyorum :)

  6. April 6th, 2009 at 11:14 | #6

    Adı da “hosting” aslında. Sanıyorlar ki herkes bilmek zorunda isimlerini :)

  7. April 6th, 2009 at 11:15 | #7

    Zaten biliyoruz da, söylemeyelim dedik :)

  8. April 6th, 2009 at 11:22 | #8

    bu iş görüşme süreçlerine dair bir site mi açsak ne, çok iyi iş verenlerimiz var! (:

  9. April 6th, 2009 at 11:23 | #9

    İnsan Kaynakları departmanı kurmayınca Şirketler, böyle oluyor. Süreçler, hedefler hiç bir şey belirlenmeden “gel gardaş başla” oluyor.

  10. April 6th, 2009 at 11:28 | #10

    Yani açıkcası, geçen haftada bu süreçleri iyi belirlediğini düşünebileceğimiz bir firma ile görüştüm, adam hayat felsefemi sorgulamaya kalktı… :)

  11. April 6th, 2009 at 13:55 | #11

    firma benimle irtibata geçti…

  12. April 6th, 2009 at 14:03 | #12

    Burayı mı okumuş?

  13. April 6th, 2009 at 14:05 | #13

    ya okudu ya birisi haber verdi :) sitemi takip ettiklerini zannetmem.

  14. April 6th, 2009 at 14:06 | #14

    eee ne diyorlar :)

  15. April 6th, 2009 at 14:20 | #15

    ilk başta maillerinde iletişim bilgilerinin olması gerektiğini ilettiler, kariyer.net le görüştüklerini bilgilerinin olması gerektiğini ilettiler, ben de bir ekran görüntüsü yolladım, kariyer.net’e iletmişler…

  16. April 6th, 2009 at 14:37 | #16

    Benim tahminim; Size cevap veren kişi altta iletişim bilgilerini yazdı ve kendisini tanıttı ancak kariyer.net işgüzarlık yapıp, şahısla kurum birbirine sadece benim sayemde bağlanır, siz iletişime geçemezsiniz deyip o kısmı sildi. Evet, evet, kesin böyle!

  1. No trackbacks yet.